FU-logo-v2.0-2.jpgYour Company

Till startsidan
Rent vatten-paket Fair Trade Gift Bags Chokladaskar SPA-paket Bevis & minneskort Fotbollar Profilkläder Anteckningsböcker Väskor Designad konferens Diplom Pins & smycken Förpackningar

Rent vatten-paket

Detta unika och träffsäkra kombinationspaket ger både ett fint inslag i hemmet och ett viktigt bidrag till världen. Perfect som talargåva eller present till personalen!

Del ett i paketet består av en stilren karaff med dricksglas som är lika snygg som den är funktionell. Karaffen är producerad av återvunnet glas av en Fair Trade organisation i Bolivia och blir uppskattad av såväl den kvinnliga som den manliga kollegan. Den passar lika bra på kontoret som hemma vid middagsbordet, på nattygsbordet eller i trädgården.

Paketet leder sedan temat med dricksvatten vidare till den geniala uppfinningen Solvatten. Denna svenska innovation ger familjer i låginkomstländer en enkel och effektiv möjlighet att rena och värma vatten med solljus, med påtagligt positiv inverkan på både hälsan och klimat som resultat.

10 karaffer = 1 Solvatten

Egentligen är det enkelt – genom att ge tio karaffer i julklapp köps också en Solvatten, och därigenom bidrar du till att fler människor som lever i fattigdom och utan tillgång till rent vatten får ett bättre liv i många år framöver.

Man eller kvinna, gammal eller ung, alla behöver vatten. Samtidigt som ni ger bort en snygg gåva gör ni en insats för närmiljön och hälsan hos de anställda. Våra medmänniskor i utvecklingsländerna får tillgång till rent vatten. Det är vad vi kallar ”win-win”.

Karaffen – mer än bara en behållare

Setet är tillverkat av Crisil, ett litet familjeföretag i Bolivia. På Crisil arbetar man enligt Fair Trade principen vilket bland annat innebär att rättvisa löner, tryggare anställning samt möjlighet att ansluta sig till en fackförening.

Till den väldesignade karaffen hör ett glas vilket kan användas som lock. Karaffen är producerad av återvunnet glas. För att visa engagemanget i Solvatten är karaffen även prydd med ett Solvattenmärke

samt med en mini broschyr med information om Solvatten samt om Crisil och Fair Trade.

Karaff: höjd 25 x bas 10cm (ca 1 liter)

Glas: höjd 10cm

Julgåvan

Karaffen levereras i en vacker handgjord presentpåse (Fair Trade). Förutom information i den medföljande foldern får kunden även en återkoppling med information om var Solvatten har distribuerats.

Paketet kostar 225:- exklusive moms och frakt, och säljs i 10-pack.

Kontakta oss för mer information!

 

 

 

 

 fairtradelogga_small.jpg

Fair Unlimited är licenstagare och leverantör av Fairtrade-certifierade varor. Delar av vårt sortiment är Fairtrade-certifierade.

Copyright 2009, Your Company